◆ Sejarah kami

Guangzhou Lovia Pool & Spa Products Co., Ltd telah ditubuhkan pada tahun 2004, 15 tahun dan pembuatan Spa terkemuka di China, membekalkan spa berkualiti tinggi & bergaya, berenang spa atas keperluan anda.


◆ Kilang kami

Guangzhou Lovia Pool & Spa Products Co, Ltd milik Guangzhou Huantong Industry Co, Ltd, khusus dalam pembangunan tab panas luar dan penjualan untuk integrasi perusahaan pembuatan moden. Syarikat itu mengetepikan 45000 kaki persegi kemudahan pembuatannya, yang terletak di Zhongxin Town, Zengcheng District, Guangzhou. Dengan tahun-tahun perancangan dan pembangunan, ia telah menjadi salah satu perusahaan pembuatan spa luar negara yang paling besar, moden dan profesional.

Syarikat kami dengan falsafah perniagaan "Inovasi, Perisikan, Integriti, Tulus ikhlas", telah mengesahkan pensijilan standard kualiti ISO, IECQC080000, CE, SAA, ROHS, CCC dan pensijilan keselamatan antarabangsa dan pensijilan alam sekitar yang lain. Sasaran kami adalah untuk mencipta produk kelas pertama, peralatan kelas pertama, asas pembuatan perkhidmatan kelas pertama. Kami berhasrat untuk mempromosikan jenama dengan cara yang lebih pelbagai, dan menyampaikan produk kami kepada pengguna dengan logistik yang lebih cepat dan cara yang mudah.

Dari awal kami yang menjual produk spa ke masa depan kami di rumah keluarga di seluruh dunia, Lovia Spas tetap komited untuk memberikan anda cara baru untuk menikmati di luar rumah dengan nilai yang tiada tandingan bagi apa-apa belanjawan.

Biarkan cerita Lovia Spas terus dengan anda!


◆ Produk kami

Spa luar, tab mandi panas, berenang spa


◆ Permohonan Produk

Rumah, Hotel, Resort, pusat Spa,


◆ Sijil kami

ISO, IECQC080000, CE, SAA, ROHS, CCC, ETL.


◆ Peralatan Pengeluaran

Mesin Thermoforming, Talian proses pengukuhan Shell, garis pemotongan pemotongan Manual, Barisan pemasangan, Barisan ujian elektrik hidraulik


◆ Pengeluaran Pasaran

Pasaran kami adalah di Eropah, Australia, New Zealand dan Kanada, Setiap tahun kami mengeluarkan kira-kira 3000 spa, 60% dari pasaran Eropah, selebihnya dari yang lain.


◆ Perkhidmatan kami

Kami menawarkan perkhidmatan OEM dan ODM dalam keperluan anda, merekabentuk dan mengeluarkan tab spa seperti yang dinyatakan oleh pelanggan kami. Kami membenarkan pelanggan yang memiliki atau melesenkan jenama untuk menghasilkan produk (sama ada sebagai suplemen atau semata-mata) tanpa perlu terlibat dalam organisasi atau menjalankan kilang. Yang lebih penting lagi, perkhidmatan aftersales kami adalah jaminan masa hidup.