Whirlpool Massage Outdoor Spa

L303 Whirlpool Massage Outdoor Spa L303 adalah jenama baru kami, dengan Panel Plastik Aluminium, ABS dan Speaker Pop-up, kini sangat popular sekarang. Ia adalah tab mandi panas kecil 2000 * 1300 * 820mm, sangat sesuai untuk pasangan. Mempunyai satu, anda boleh menghabiskan hujung minggu di rumah dengan gembira!
Berbual sekarang

Maklumat produk

L303 Lovia Whirlpool Massage Outdoor Spa

L303 详情 页 (1) (1)
Spesifikasi Produk

L303细节表New Brand L Series - Lovia Spa Manufacturer Di China

电子 画册 6.2 (1)

6


3Bilik pameran kami

公司 介绍 图
Proses pengeluaran

pembuatan
Pasukan kami

photobank
Kilang kami


Guangzhou Lovia Spa adalah salah satu pengeluar terkemuka di Guangdong China. Kami mempunyai pengalaman lebih daripada 16 tahun di Spa Spa dan Swim Spa. Pengalaman dan kepakaran yang kaya dengan kami telah menghasilkan reputasi kami untuk menghasilkan produk yang paling maju dan berkualiti tinggi.

Sesuai dengan piawaian antarabangsa, produk kami telah meluluskan sijil CE, ETL, SAA, ROHS , serta sistem kawalan kualiti ISO9001.kami telah menjalin hubungan perniagaan jangka panjang dengan lebih dari banyak negara, seperti Perancis, Belgium, Jerman, UK , dan Australia dan lain-lain


Kami mempunyai bengkel 45000 meter persegi, dan output kilang kami adalah 300pcs SPA / bulan. Visi kami adalah untuk menjadi pengeluar perkhidmatan pengeluar dan pengendali paling luar biasa di China . Anda sangat mengalu-alukan untuk melawat syarikat kami! Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda!

Pensijilan

证书 图


Hot Tags: whirpool urut spa luar, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga

Siasatan

You Might Also Like