Cara menggunakan tab mandi spa

- Jan 18, 2021-

Pengenalan Jacuzzi
Tab mandi urut merangkumi badan silinder, badan silinder dilengkapi dengan sisi silinder, pancuran dan suis disusun di sisi silinder, badan silinder berbentuk bulat, dan badan silinder dilengkapi dengan muncung berselancar dan muncung gelembung . Model utiliti mempunyai ciri mandi dan mencuci yang selesa dan kesan urut yang baik, dan merupakan alat relaksasi yang sesuai untuk keluarga, hotel dan sejenisnya. Sebenarnya, jakuzi berbeza dengan tab mandi biasa, ia adalah sejenis peralatan rumah tangga, sejenis peralatan elektrik yang mewah. Tab mandi urut terdiri daripada dua bahagian, badan silinder dan sistem urut.
massage spas tub Cara menggunakan jakuzi
1. Jangan jatuhkan pati mandi atau minyak aroma ke dalam air semasa menggunakan jakuzi, jika tidak, lapisan berminyak yang tidak dapat ditanggalkan akan terbentuk di paip atau paip.
2. Jangan gunakan bahan kimia seperti syampu, losyen mandi, dan lain-lain di tab mandi urut (terutamanya tab mandi akrilik, yang akan menyebabkannya berubah warna dan kuning), hanya gunakan produk mandian yang disediakan khas untuk mandi urut.
3. Sila gunakan pembasmi kuman neutral yang dinyatakan dalam manual pembasmian kuman setiap kali anda membersihkan tab mandi urut.
4. Tidak kira sama ada peralatan urut digunakan atau tidak, port penyedut dari tab mandi urut tidak boleh ditutup atau disekat oleh benda asing untuk memastikan operasi normal peralatan tersebut.
5. Peralatan elektrik (seperti alat cukur elektrik atau pengering rambut, dll.) Tidak boleh digunakan berhampiran tab mandi urut. Jangan hidupkan peralatan elektrik ini walaupun tab mandi urut tidak digunakan.
6. Oleh kerana tab mandi urut mengurut tubuh manusia, kadar aliran darah akan meningkat. Orang dengan penyakit jantung dan trombosis harus menggunakannya dengan berhati-hati, dan suhu air tidak boleh terlalu tinggi. Orang yang mengalami vena varikos kaki harus mendapatkan nasihat doktor. pendapat.
7. Sama dengan baunya, warna yang berbeza juga memberi orang perasaan yang berbeza. Merah menggembirakan, kuning ceria, hijau boleh rileks, dan biru tenang. Fungsi ilusi tab mandi merealisasikan mandi mimpi.


Kami menerima ODM dan OEM.
Produk kami boleh diletakkan di lantai atau dipasang di tanah.
Lebih banyak produk yang anda mahukan, harganya lebih berpatutan.
Sila hubungi kami sekiranya anda mempunyai masalah.

Laman web kami:https://www.loviaspas.com/

https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0