whirlpool tab mandi panas spa luaran

- Sep 22, 2020-

Kolam renang spa jakuzi luaran borong untuk taman

1.OUTDOOR SPA adalah peralatan hidroterapi profesional yang paling maju yang diperkenalkan dari luar negara dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ia mencapai kesan fisioterapi yang menenangkan melalui reka bentuk yang teliti dan mengimbangi tekanan air, suhu, keapungan dan aspek lain. SPA luaran digunakan untuk fisioterapi. Santai, produk riadah, bukan untuk mandi, anda boleh memasuki kolam renang spa selepas pancuran mandian yang menyeluruh.


2.Kolam SPA luaran boleh digunakan untuk kemudahan tandas, bilik matahari, ruang bawah tanah, kolam renang, halaman vila dan tempat riadah lain


3.Sistem suhu berterusan: Spa luaran dilengkapi dengan pemanas yang boleh memanaskan air sejuk secara automatik ke suhu pratetap, dan boleh dengan tepat dan berterusan mengekalkan suhu ini, supaya orang boleh mempunyai carefree, bila-bila masa, di mana sahaja spa. Reka bentuk yang lebih berteknologi tinggi boleh memulihkan udara panas yang dihasilkan oleh operasi peralatan dan menghantarnya ke kolam spa melalui muncung. Ia tidak akan digunakan seperti tab mandi urut lain, yang akan menyejukkan air kolam dengan menyedut udara sejuk, yang tidak lengkap. Kesan spa. Jika ia dilengkapi dengan pam haba, ia juga boleh disejukkan. Pada musim panas, suhu air boleh diturunkan, menjadikannya sejuk dan menyegarkan sebagai air musim bunga.


Kesan urutan: Faktor-faktor yang menentukan kesan urut terutamanya termasuk reka bentuk tempat duduk dan kedudukan berlylying, suhu air, kekuatan semburan air dan lokasi semburan. Kolam hidroterapi SPA bukan sahaja dapat mengekalkan suhu air urutan terbaik, tetapi juga kedudukannya direka mengikut ergonomik. Kekuatan semburan adalah 5-10 kali bahawa tab mandi urut, dan bilangan muncung adalah beberapa kali bahawa tab mandi urut.


Mengedarkan sistem penapisan dan antivirus:Spa luaran mempunyai penapisan beredar yang unik dan sistem anti-virus. Ia mempunyai 100% automatik sepenuhnya memintas litar air yang beredar. Aliran air mula-mula diluluskan melalui teras kertas penapis yang cekap untuk membuang kekotoran fizikal, dan kemudian tertakluk kepada pembasmian kuman ozon yang cekap, dan akhirnya air bersih mengalir kembali ke dalamnya.


4. Penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar: Di bawah penggunaan biasa, air spa boleh digantikan setiap 3 bulan.
Ketumpatan tinggi, pelbagai lapisan, bahan penebat haba spa luaran memastikan untuk meminimumkan penggunaan tenaga dan bunyi bising.


Sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang masalah.