BERHUBUNG DENGAN ALAM SEMULA JADI UNTUK MENGURANGKAN TEKANAN

- May 26, 2020-

TAB MANDI PANASHIDROTERAPI TERMASUK FAEDAH DI LUAR


IBU ALAM MEMPUNYAI KUASA TERAPEUTIK YANG LUAR BIASA. APA YANG ANDA PERLU LAKUKAN ADALAH LANGKAH DI LUAR KE DALAM SINARAN MATAHARI DAN MENGAMBIL SEDIKIT NAFAS UDARA SEGAR UNTUK MELIHAT BAGAIMANA TEKANAN BERADA DI PEJABAT SEOLAH-OLAH TERAPUNG. MALANGNYA, BERJALAN KE DAN DARI KERETA ADALAH KIRA-KIRA HANYA SEBAHAGIAN DARIPADA KITA MENGHABISKAN MASA DI LUAR SECARA TETAP. TETAPI JIKA ANDA MEMPUNYAI TAB MANDI PANAS DI BELAKANG RUMAH, ANDA BOLEH BERENDAM DI DALAM KESAN BERFAEDAH DI LUAR YANG BESAR BERSAMA-SAMA DENGAN KESAN MENAKJUBKAN TAB PANAS HIDROTERAPI.


KAJIAN PENYELIDIKAN MENUNJUKKAN BAHAWA DI LUAR BOLEH MENGURANGKAN TEKANAN. PERINGKAT SEROTONIN, PEMANCAR SARAF YANG BEKERJA UNTUK MENGAWAL MOOD, BANGKIT APABILA KITA TERDEDAH KEPADA CAHAYA SEMULAJADI DI LUAR, MENURUT ARTIKEL OLEH SIMON N. YOUNG, DITERBITKAN DALAM JURNAL PSIKIATRI & NEUROSAINS. LELAKI YANG MEMBUAT ISTILAH "KEMARAHAN JALAN," DR. DAVID LEWIS, YANG DITEMUI MELALUI PENYELIDIKAN BAHAWA BAU RUMPUT MEMPUNYAI KESAN MENENANGKAN KEPADA PEMANDU FRANTIC. DAN SATU ARTIKEL DI NEW YORK TIMES PADA 6 JULAI 2012, EXTOLMENGETUAI MANFAAT KESIHATAN MENGHABISKAN LEBIH BANYAK MASA DALAM ALAM, TERMASUK FUNGSI IMUN YANG DIPERTINGKATKAN.


BAGI KEBANYAKAN KITA, TEMPAT YANG PALING MUDAH UNTUK MENCARI RUANG SEMULA JADI ADALAH BETUL DALAM BACKMETERS KAMI SENDIRI. BERENDAM DI DALAMLOVIATAB MANDI PANAS MEMBERIKAN ANDA SATU TITIK YANG SANGAT BAIK UNTUK MEMERHATI PERSEKITARAN SEMULA JADI ANDA. SEPERTI YANG ANDA MENIKMATI KESAN YANG BERFAEDAH HABA, BUOYANCY DAN URUT, ATAU HIDROTERAPI, ANDA MUNGKIN MENGALAMI FAEDAH BAHAN KIMIA UDARA YANG DIPANGGIL PHYTONCIDES, BAHAN YANG TIDAK MENENTU YANG MEMPERTAHANKAN TUMBUH-TUMBUHAN DARI ORGANISMA MENYERANG. "DI TAIWAN, KOREA SELATAN DAN JEPUN, ORANG SERING TERLIBAT DALAM APA YANG DIPANGGIL HUTAN (ATAU HUTAN) MANDI UNTUK BERNAFAS DALAM PHYTONCIDES DILEPASKAN OLEH TUMBUHAN DAN POKOK, UNTUK MENINGKATKAN KESIHATAN MEREKA," MENURUT ARTIKEL MEMETIK KAJIAN OLEH PERSATUAN JEPUN BIOMETEOROLOGY.


ANDA TIDAK MEMERLUKAN KAJIAN UNTUK MENGESAHKAN PERASAAN YANG BAIK ANDA MENDAPAT DARI MATAHARI MEMANASKAN WAJAH ANDA PADA HARI YANG SEJUK, GAZING UP PADA BINTANG PADA MALAM GELAP, ATAU BERNAFAS DALAM AROMA POKOK PAIN DAN KELUK LEMBUT YANG SEMAKIN MENINGKAT ASAP CEROBONG DARI KAYU BALAK. KERANA SEMUA DERIA DISEDIAKAN DI, JAKUZI PEMILIK TAB PANAS MENDAPATI BAHAWA MEREKA MEMPUNYAI LEBIH BANYAK SEBAB UNTUK MENGHABISKAN MASA DI TAB PANAS MEREKA DENGAN SETIAP PERUBAHAN MUSIM.


MANFAAT KESIHATAN YANG TERKENAL LOVIA HIDROTERAPI: KELONGGARAN, MENGURANGKAN KETEGANGAN, SAKIT SENDI KESAKITAN, DAN TIDUR YANG BERTAMBAH BAIK, DIRANGSANG OLEH KELEBIHAN DALAM TAB MANDI PANAS LUARAN.


ALOVIATAB MANDI PANAS DI BELAKANG RUMAH ANDA MEMBUAT IA MUDAH UNTUK MERAIH GANJARAN KEHIDUPAN LUARAN, SERTA MANFAAT URUT HIDROTERAPEUTIK.

MEMBUAT PENGURUSAN TAB PANAS ANDA DAN PENYELENGGARAAN LEBIH CEKAP, DAN LEBIH MENJIMATKAN DENGANLOVIA SPA PENGELUARSistem.

 Hot Tub

 Hot Tub

2 Person Hot Tub