Cara Beli Tab Mandi Panas Itu Seluruh Keluarga Anda Akan Menikmati

- May 05, 2019-

Saya suka kolam renang kami, dan begitu juga anak-anak kita. Tetapi jika ia tidak datang dengan rumah, saya tidak pasti saya akan memasangnya. Ia mahal untuk memanaskan musim sejuk dan tugas untuk mengekalkan sepanjang tahun. Pilihan yang lebih ekonomi dan terapeutik mungkin menjadi tab mandi panas.

Tabung panas hampir sama dengan pihak dan perjalanan masa , tetapi lebih banyak orang melabur di dalamnya sebagai cara untuk berehat dan bersantai, menguruskan kesakitan otot, dan menikmati masa sosial dengan rakan dan keluarga. (Istilah tab mandi panas dan spa sekarang digunakan lebih kurang.) Saya telah membeli-belah untuk tab mandi panas selama beberapa bulan sekarang, dan dengan bantuan Jake Ricks dari Lovia Spas , saya telah menyusun beberapa petua untuk membuat pengalaman membeli tab mandi panas yang lebih menenangkan.

Penempatan Tab Panas

Lokasi untuk tab mandi panas anda, bersama-sama dengan penggunaan yang anda inginkan, akan menentukan berapa besar tab yang anda perlukan.

Kebanyakan tiub panas persegi jatuh antara enam dan lapan kaki panjang, tetapi anda juga harus memeriksa berapa banyak ruang sekeliling yang anda perlukan untuk menampung penutup, langkah, atau peralatan. Saya cadangkan tab mandi panas yang mungkin sedikit lebih besar daripada apa yang anda fikir anda perlukan. Anda tidak tahu bila tetamu pada minit terakhir mungkin menyertai parti itu, atau anda mungkin menyedari bahawa anda memerlukan sedikit ruang peribadi.

Tab mandi panas memerlukan permukaan yang berstruktur dan rata. Permukaan ini boleh menjadi pad konkrit, pavers, bata, batu dihancurkan, atau dek bertetulang. Yang penting ialah ia bermula dari tahap dan kekal tahap tidak kira berat tab mandi panas.

Anda juga perlu panel kawalan dengan pemutus 50-amp dan keupayaan untuk menjalankan 240 volt kuasa ke lokasi tab mandi panas. Jika kuasa ini tidak tersedia, anda perlu membawa seorang juruelektrik sekurang-kurangnya satu dan mungkin dua kali untuk menjalankan kuasa, dan kali kedua untuk menyambungkan tab mandi. Terdapat beberapa tab panas yang beroperasi pada kuasa isi rumah 110 volt, tetapi mereka tidak mempunyai prestasi dan ketahanan berbanding dengan tab panas panas yang lebih berkualiti.

内页-17