Bagaimana Untuk Mengalirkan Jakuzi

- Feb 08, 2021-

Bagaimana untuk mengalirkan jakuzi

1. Secara amnya, longkang yang paling biasa untuk jakuzi semasa adalah jenis terbalik dan jenis melantun, serta jenis tali. Jika ia adalah jenis pembalikan, anda boleh mengangkatnya untuk melepaskan air; jenis melantun boleh melepaskan air dengan menekannya, untuk lukisan, tentu saja, anda boleh melepaskan air dengan menariknya sekali. Jakuzi harus mempunyai longkang, dan paip akan disambungkan ke pembetung semasa pemasangan, yang sangat mudah untuk mengalirkan air.

2. Untuk melepaskan air dalam tab mandi urut, mula-mula letakkan paip longkang di tempat, sambungkan air panas dan sejuk tab mandi, pasangkan bekalan kuasa tab mandi (nota: mesti ada wayar tanah yang baik), letakkan tab mandi dalam kedudukan yang sesuai, dan kemudian gunakan Kaca Glue membetulkan tab mandi ke dinding dan boleh digunakan selepas 24 jam.

3. Jika tab mandi urut disalirkan secara manual, ia akan menjadi sangat menyusahkan. Ia perlu menarik wayar di dalam tab mandi untuk membuka injap longkang. Cara yang paling mudah adalah menggunakan hos untuk tenggelam dalam tab mandi supaya air di hos penuh dan penuh, dan kemudian meletakkan satu hujung di bahagian bawah tab mandi dan hujung yang lain di dalam longkang lantai untuk menghisap air di dalamnya.

4. Sekarang terdapat tab mandi urut yang dikawal sepenuhnya, yang boleh menetapkan suhu air mandian dan isipadu air mandian, pengambilan air, pemanasan, peringatan buzzer, pemeliharaan haba, pelepasan air sisa, dan pembasmian kuman ozon. Keseluruhan proses dilengkapkan secara automatik oleh kawalan komputer. Operasi ini sangat mudah. Jika keadaan membenarkan, beli tab mandi ini dan lepaskan air dengan satu klik.


Kami adalah pengeluar Spas.
Kami menerima ODM dan OEM.
Produk kami boleh diletakkan di atas lantai atau dipasang di dalam tanah.
Semakin banyak produk yang anda mahukan, semakin berpatutan harga.
Sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang masalah.

dan kami mencadangkan anda untuk memilih sistem joyonway. Masa penghantaran sistem balboa agak panjang.

Laman web kami:https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0

https://www.loviaspas.com/