Idea Jacuzzi Luar

- Jul 23, 2019-

Perdamaian dalaman adalah asas kehidupan yang bahagia. Untuk mengembangkan dan mengekalkan keamanan, anda perlu melabur beberapa usaha, seperti melakukan meditasi.

Meditasi adalah satu bentuk aktiviti santai untuk melepaskan tekanan dan tekanan. Keadaan damai ini boleh dicapai dengan mempunyai jakuzi luaran. Kenapa orang ramai mencintai jakuzi luaran? -Anda boleh bertanya.

Alasan di sebaliknya adalah pandangan. Bayangkan awak bersantai di jakuzi luaran dengan pemandangan laut, tekanan, tekanan dan beban akan segera meninggalkan bahu anda, bukan?

Jika anda berminat untuk membina sebuah jakuzi luaran, terdapat beberapa perkara yang perlu anda ketahui, seperti lokasi dan cuaca bersama di kawasan anda.

Ia akan menjadi hebat untuk mempunyai ruang luar dengan pandangan dan persekitaran yang dapat membantu anda berehat.

Nampaknya sukar untuk merancang sebuah jakuzi luaran sendiri, jadi kami telah menyediakan panduan lengkap mengenai cara membuat idea jakuzi luaran anda sempurna. Mari kita lihat!Inilah Cara Cari Tempat Perfect untuk Jakuzi Luar

Ia luar biasa mempunyai jakuzi, kerana anda boleh berehat bila-bila masa. Kebanyakan orang meletakkan jakuzi mereka di dalam rumah, tetapi di luar adalah idea yang cemerlang juga.

Walau bagaimanapun, sesetengah orang mengalami kesukaran untuk mencari tempat yang sempurna untuk jakuzi luaran mereka. Di sini, kami mempunyai beberapa idea tentang jakuzi luaran yang mungkin memberi inspirasi kepada anda.

1. Jakuzi luaran dengan Decking Kayu Semulajadi

Sebuah dek untuk jakuzi luaran adalah idea yang hebat. Ia menyediakan ruang untuk rakan atau ahli keluarga untuk menghabiskan masa bersama.

Lebih-lebih lagi, dek akan memperluaskan saiz keseluruhan ruang.

Selain menyediakan ruang tambahan untuk bersiar-siar, dek juga memberikan sentuhan tambahan yang bagus kepada reka bentuk. Penghiasan kayu akan lebih sesuai untuk kabin berhampiran hutan.

Dengan pemandangan semula jadi, masa jakuzi anda akan menjadi lebih menyeronokkan, terutamanya apabila anda diiringi oleh orang yang tersayang.

2. Jakuzi luaran di Teres

Tidak semua orang suka ruang terbuka sepenuhnya seperti yang sebelumnya. Jika anda lebih suka mengelilingi teres anda dengan pagar dinding, idea ini mungkin sesuai untuk anda.

Ini adalah kawasan teras yang besar. Ia juga mempunyai banyak sayuran. Untuk menambah unsur damai, jubin dipasang di sudut teres di mana pokok-pokok tinggi ditanam, menyediakan warna yang cukup.

3. Jakuzi luaran dengan bumbung

Jakuzi luaran adalah rancangan yang baik untuk kawasan hiburan terbuka. Walau bagaimanapun, terdapat satu idea alternatif yang membolehkan anda mengekalkan keterbukaan dengan sedikit rasa privasi.

Dalam idea ini, jakuzi terbuat dari batu semula jadi, yang merupakan watak yang unik dalam dirinya sendiri.

Kemudian, tab mandi dilindungi oleh gabungan batu dan pagar kayu. Di atasnya, terdapat sistem bumbung yang memberikan perlindungan dari cuaca atau hanya memberi privasi kepada pemilik yang menikmati hari santai mereka.

4. Kolam Jakuzi di Gazebo

Rumah yang unik mempunyai nilai pasaran yang lebih tinggi daripada rumah yang mempunyai konsep yang sama. Jika anda mencari sesuatu yang berbeza, idea ini menunjukkan anda bagaimana untuk menjadi berbeza daripada jiran anda.

Kali ini, kami mendapat jakuzi luaran yang dilindungi oleh gazebo gaya Mediterranean.

Untuk mengimbangi biru air, anda perlu menggunakan warna yang lebih cerah, seperti warna coklat putih dan pastel. Jakuzi kelihatan seperti sebuah oasis atau syurga istimewa yang dikelilingi oleh bantal-bantal yang selesa ini yang digunakan untuk orang yang tersayang.

5. Jakuzi luaran dengan Umbrella

Hari yang berbeza; cuaca yang berbeza. Apabila hari semakin panas, anda memerlukan perlindungan untuk mengelakkan cahaya UV daripada mendapatkan kulit anda.

Selain daripada menggunakan sunblock, anda perlu memasang payung besar di atas jakuzi. Dalam idea ini, payung dilampirkan pada tiang mantap yang terletak di sebelah tab Jacuzzi.

Dengan menggunakan idea ini, jakuzi luaran anda akan menjadi lebih menyeronokkan. Walaupun ia adalah hari musim panas, anda tidak akan bimbang tentang cuaca lagi.

6. Jakuzi Luaran Kecil untuk Yard Kecil

Dalam fikiran rakyat, jakuzi hanya boleh dimuatkan dalam ruang yang besar. Pada hakikatnya, ruang kecil cukup untuk memuatkan peralatan yang santai ini.

Idea alternatif ruang kecil itu ialah menggunakan jakuzi luaran kecil. Jakuzi luaran kecil ini biasanya serasi untuk dua atau paling kurang empat orang.

Untuk menjadikannya lebih rapi, anda boleh meletakkan kerusi rumput buluh yang unik berhampiran jakuzi. Dari segi penempatan, pilih tempat berhampiran pokok atau pokok sederhana, jadi kawasan jakuzi mempunyai sentuhan unsur-unsur semula jadi.

7. Jakuzi di luar di Taman


Bagaimana jika rumah belakang anda telah digunakan untuk berkebun?

Tidak ada cara yang anda akan membuang semua koleksi bunga anda. Penyelesaian mudah menggabungkan taman dengan idea untuk memiliki jakuzi di luar rumah.

Malah, salah satu perkara yang paling penting dalam jakuzi luaran ialah pandangan. Oleh kerana taman anda sudah dipenuhi dengan bunga-bunga yang indah dan dipelihara, mereka akan membuat pemandangan yang sempurna dan suasana untuk idea jakuzi luaran anda.

8. Jakuzi luaran dengan Pemandangan Alam Semula Jadi

Bentuk umum jakuzi adalah bulat dan persegi, tetapi tidak mustahil untuk memiliki jubah bentuk yang disesuaikan. Terutama untuk jakuzi luaran, anda tidak boleh mengabaikan nilai gaya. Jakuzi luaran yang disesuaikan mempunyai ciri unik yang memberikan sentuhan peribadi pemilik.

Dalam idea ini, rumah itu terletak di tepi tasik. Untuk memanfaatkan pandangan glamor ini, jakuzi luaran disesuaikan berdasarkan bentuk tasik.

Melihat bahawa ada banyak idea untuk memiliki jakuzi luar yang sempurna, anda perlu tahu tentang kebaikan dan keburukan tentang mempunyai kawasan hiburan yang melegakan tekanan.

66304847_2278209065588816_2979279926877749248_n

Inilah senarai:

Kebiasaan dan kebiasaan Jacuzzi Kolam termasuk Penyelesaian

Setakat ini, anda telah melihat pelbagai reka bentuk, gaya dan idea-idea jakuzi luaran. Setiap reka bentuk menunjukkan konsep yang menakjubkan. Walau bagaimanapun, konsep biasanya datang dengan kebaikan dan keburukan tertentu.

Sebelum anda meneruskan membaca kebaikan dan keburukan mempunyai jakuzi luaran, anda perlu memahami bahawa anda perlu meletakkan diri anda terlebih dahulu, seperti jumlah kegembiraan yang banyak yang datang dari mempunyai jakuzi luaran dengan pandangan.

Biasanya, orang berhujah tentang harga, tetapi anda harus menjadi hakim!

Kebaikan Mempunyai Jacuzzi Luar

Sebelum membincangkan tentang keburukan, berikut adalah beberapa kebaikan Jacuzzi luar:

1. Letakkan Nyeri dan Tekanan

2. Ia Mempercepat Pemulihan Anda Walaupun Lebih Pantas

The Cons of Having Jacuzzi Outdoor

1. Bersedia Menyelenggara

2. Meditasi yang Datang dengan Harga