Petua Untuk Membeli Kolam Spa Urut Luar

- Nov 04, 2020-

Petua untuk membeli kolam spa urut:

outdoor jacuzzi spa


 1. Mengenai bahan:
  Kolam spa urut diperbuat daripada panel akrilik dan komposit tulen. Akrilik tulen dapat diperbaiki dengan mudah apabila anda mengalami lebam ringan. Ada muslihat. Anda boleh memasukkan sedikit ubat gigi ke kain basah dan lukis bulatan mengikut arah jam. Dengan cara ini, calar dapat diperbaiki; dan hanya lapisan permukaan akrilik yang sesuai untuk papan. Sekiranya ia tergores secara tidak sengaja, bahan komposit di bawahnya akan terdedah dan sukar untuk memperbaikinya ke penampilan semula.

 2. Tentang kerangka silinder:
  Kerangka silinder kolam SPA urut yang baik diperbuat daripada keluli tahan karat, yang dapat mencegah karat dan kakisan dengan berkesan. Ketumpatan kerangka silinder harus besar, dan kekurangan ketumpatan akan mempengaruhi daya galas.

 3. Ciri-ciri:
  Kolam spa urut luaran yang baik dapat menyelesaikan masalah saliran tab mandi dengan berkesan. Pada masa ini, tab mandi dari banyak pengeluar tidak dapat mengalirkan air dengan bersih, dan mudah menyebabkan pencemaran sekunder ketika mengurut pada waktu berikutnya.

 4. Perlindungan Kebocoran:
  Inilah yang penting. Beberapa produk hanya mempunyai satu suis perlindungan kebocoran, yang boleh menyebabkan kemalangan dengan mudah. Jenama yang baik umumnya mempunyai dua perlindungan kebocoran, dan ada juga yang mempunyai tiga lapisan perlindungan pertahanan. Banyak insurans dapat menyelesaikan kelemahan keselamatan dengan berkesan.

 5. Motor:
  Semua orang tahu bahawa fungsi urut luncur di kolam SPA urut didorong oleh motor. Motor yang dipilih oleh jenama yang baik adalah berkualiti, yang dapat memastikan kesan melayari dengan berkesan dan mempunyai kadar kegagalan yang rendah.


Kami menerima ODM dan OEM.
Produk kami boleh diletakkan di lantai atau dipasang di tanah.
Semakin banyak produk yang anda mahukan, harganya lebih berpatutan.
Sila hubungi kami sekiranya anda mempunyai masalah.

Laman web kami:https://www.loviaspas.com/

https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0