Jakuzi Luar Whirlpool Untuk Krismas

- Sep 25, 2020-

KrismasHari akan datang, anda boleh membeli tab mandi panas luaran. Kerana wabak itu, ramai orang tidak boleh pergi ke tempat lain dan hanya boleh tinggal di rumah.

Tab mandi panas spa luaran boleh mengurut dan membuat anda berehat.anda boleh memasukkannya ke rumah anda atau di luar rumah anda.

massage outdoor hot tub

Spa luaran dilengkapi dengan pemanas yang boleh memanaskan air sejuk secara automatik ke suhu yang telah ditetapkan, dan boleh mengekalkan suhu ini dengan tepat dan berterusan, supaya orang ramai boleh mempunyai carefree, bila-bila masa, di mana-mana spa.
Spa luaran mempunyai penapisan beredar yang unik dan sistem anti-virus. Ia mempunyai 100% automatik sepenuhnya memintas litar air yang beredar. Di bawah penggunaan biasa, air spa boleh diganti setiap 3 bulan.

Produk yang berbeza bolehMenampung Nombor yang berbeza.

Kami juga mempunyai spa berenang, spa renang kami berenang dan urutan.


Soalan lazim:

1.Bagaimana dengan jaminan?
(1) Struktur: 5years;
(2) Cangkerang: 3years
(3) Jet, Injap, Saliran,Bantal, Sedutan, Skirt,Paip: 2years;
(4) Elektrik: 2 tahun;
(5) Penapis: 2 tahun;
(6) Aksesori lain:2 tahun


2.Is ia dipasang di dalam atau di luar?
A: Spa boleh dipasang di dalam atau di luar rumah, walaupun lebih daripada 90%, termasuk yang dalam iklim cuaca sejuk, dipasang di luar. Kedua-dua pertimbangan utama untuk memasang spa di dalam rumah adalah: ia akan muat melalui pintu, dan adalah kekuatan struktur lantai yang mencukupi. Spa biasa 3 orang beratnya kira-kira 2,500 lbs/1,150 kg apabila diisi.

3.Berapa kerapkah saya membersihkan spa?
A: Kebanyakan pengeluar mengesyorkan penyaliran dan pembersihan spa anda tidak lebih daripada 3 atau 4 kali setahun, bergantung kepada berapa kerap anda menggunakannya dan seberapa baik anda mengekalkan air anda. Dalam kebanyakan kes, proses mudah ini hanya akan mengambil masa kira-kira sejam untuk dicapai.

4.Apa itu hidroterapi?
A: Hidroterapi adalah kesan gabungan haba, urutan, dan kebodohan. Air suam melebarkan saluran darah, meningkatkan aliran darah ke tisu sakit atau rosak, membolehkan oksigen dan nutrien untuk membantu otot yang terlalu banyak pulih dengan lebih cepat. Urutan, yang disediakan oleh sistem jet spa, melegakan otot tegang dan melegakan tekanan pada saraf di sekelilingnya. Urutan juga meningkatkan peredaran dan mempercepatkan proses penyembuhan semulajadi badan. Buoyancy mengurangkan berat badan anda sebanyak 90%. Ini melegakan tekanan pada sendi dan otot yang terikan. Hidroterapi diiktiraf secara meluas sebagai kaedah yang berkesan untuk mengurangkan ketegangan yang biasanya dikaitkan dengan tekanan.

5.Bagaimana suhu terkawal?
A: Kebanyakan spa berkualiti mempunyai kawalan termostatik digital yang agak canggih. Sistem moden yang sangat dipercayai ini mampu menjaga air spa dalam satu tahap mana-mana suhu yang anda pilih. Walaupun ini penting untuk keselesaan, ia juga penting untuk keselamatan. Anda perlu memberi perhatian khusus kepada sistem kawalan jika anda mempunyai kanak-kanak yang akan menggunakan spa. Sistem yang lebih baik mempunyai kunci keselamatan dan bacaan digital. Penunjuk kualiti sistem kawalan yang baik adalah untuk membaca dan membandingkan waranti pengeluar.

6.Do saya perlu memasang paip?
A: Tidak. Semua spa mudah alih di atas tanah dipenuhi dengan air menggunakan hos taman.


Laman web kami:https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0

https://www.loviaspas.com/

Kami menerima ODM dan OEM.
Produk kami boleh diletakkan di atas lantai atau dipasang di dalam tanah.
Semakin banyak produk yang anda mahukan, semakin berpatutan harga.
Sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang masalah.