Mengapa Orang Memilih Spa Jacuzzi Di Rumah

- Dec 29, 2020-

Mengenai spa jakuzi luar: 1. Peralatan spa profesional mempunyai fungsi membersihkan kualiti air secara automatik. Contohnya, peralatan mandi spa dapat dibasmi kuman dengan menetapkan kitaran pembersihan automatik dua kali sehari, setiap 2-3 jam. Ia dilengkapi dengan penapis, generator ozon, dan pam air yang beredar. Selama dihidupkan, keseluruhan sistem peredarannya seperti kilang rawatan air. Kekotoran fizikal dan bahan kimia seperti bakteria dan virus tidak akan dapat dilihat untuk memastikan kualiti air. Bersihkan, untuk mengelakkan jangkitan kulit semasa digunakan, sehingga menjamin kesihatan pengguna.

2. Kesan urut: Kesan urutan tab mandi panas luaran harus lebih dari 10 kali ganda daripada tab mandi urut biasa. Pada masa yang sama, ia dapat memanaskan air ke suhu yang telah ditetapkan melalui pemanas suhu tetap. Sebagai contoh, suhu air yang paling sesuai untuk rendaman manusia ialah" 35-38 darjah." Apabila pam urut dan pam udara diaktifkan pada masa yang sama, air suam yang dicampurkan dengan oksigen disapukan ke bahagian tubuh manusia yang berlainan melalui muncung berputar pelbagai fungsi.

3. Tab mandi SPAS menjimatkan tenaga dan mesra alam. Peralatan spa profesional mempunyai fungsi antivirus kitaran automatik, jadi secara umum, cukup untuk menukar air sebulan sekali menjadi 2 bulan.

6003.750px.02(1)

4. Lebih banyak fungsi: Tab mandi SPA boleh dilengkapi dengan sistem audio-visual hiburan, dan anda boleh menonton filem dan mendengar muzik. Anda juga boleh memasang bar dan tong anggur, sesuai untuk mereka yang gemar mencuba wain. Di samping itu, anda boleh menambah aromaterapi. Wangian di dalam kotak aromaterapi memasuki air melalui pam udara, dan wangian yang menawan menyebar ke lubang hidung anda, yang membolehkan orang untuk berehat dan mempunyai rasa senang;


Kami menerima ODM dan OEM.
Produk kami boleh diletakkan di lantai atau dipasang di tanah.
Semakin banyak produk yang anda mahukan, harganya lebih berpatutan.
Sila hubungi kami sekiranya anda mempunyai masalah.

Laman web kami:https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0

https://www.loviaspas.com/