Jualan Panas 4 Orang Spa Luar

ZR7103 Jualan Panas 4 Orang Spa Luar ZR7103 adalah jualan panas dan model ekonomi kami, dengan 4 kerusi pada tahun 2000 * 1550 * 810mm. Ia kecil dan mudah alih, hanya tinggal di taman anda, anda boleh mempunyai hidroterapi yang selesa, berehat sendiri. Kenapa tidak ambil?
Berbual sekarang

Maklumat produk

ZR7103 Lovia Hot Sale 4 Person Outdoor Spas

7103详情
Spesifikasi Produk

ZR7103Bilik pameran kami

公司 介绍 图
Proses pengeluaran

pembuatanPembungkusan dan Penghantaran

包装图


Pengenalan Kilang kami


Guangzhou Lovia Spa adalah salah satu pengeluar terkemuka di Guangdong China. Kami mempunyai pengalaman lebih daripada 16 tahun di Spa Spa dan Swim Spa. Pengalaman dan kepakaran yang kaya dengan kami telah menghasilkan reputasi kami untuk menghasilkan produk yang paling maju dan berkualiti tinggi.

Sesuai dengan piawaian antarabangsa, produk kami telah meluluskan sijil CE, ETL, SAA, ROHS , serta sistem kawalan kualiti ISO9001.kami telah menjalin hubungan perniagaan jangka panjang dengan lebih dari banyak negara, seperti Perancis, Belgium, Jerman, UK , dan Australia dan lain-lain


Kami mempunyai bengkel 45000 meter persegi, dan output kilang kami adalah 300pcs SPA / bulan. Visi kami adalah untuk menjadi pengeluar perkhidmatan pengeluar dan pengendali paling luar biasa di China . Anda sangat mengalu-alukan untuk melawat syarikat kami! Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda!

Pasukan kami

photobankPensijilan

证书 图


Hot Tags: jualan panas 4 orang spa luar, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga

Siasatan

Anda mungkin juga berminat